Fon telinga Bluetooth Terbaik Di bawah Rs. 1,500 Noise TuneELITE Review

Fon telinga Bluetooth Terbaik Di bawah Rs. 1,500? Noise TuneELITE Review

Posted on

Fon telinga Bluetooth Terbaik Di bawah Rs. 1,500? Noise TuneELITE Review – Terdapat banyak fon telinga Bluetooth di luar sana, dan terdapat banyak jenama yang membuat fon telinga Bluetooth. Di satu pihak, itu hebat untuk pengguna kerana kami mendapat banyak pilihan untuk dipilih, di sisi lain, semakin sukar untuk memilih sepasang telinga fon telinga yang hebat. Kebisingan adalah satu syarikat yang secara konsisten membuat fon telinga Bluetooth yang hebat, jadi apabila TuneELITE (Rs. 1,499) mendarat di pejabat kami, saya cukup mencetuskan untuk memeriksanya. Lagipun, Kebisingan menuntut cukup banyak dengan fon telinga ini, dan mereka berharga hanya pada Rs. 1,599. Oleh itu, jika anda tertanya-tanya sama ada anda perlu membeli fon telinga ini, inilah ulasan Noise TuneELITE terperinci kami.

Noise TuneELITE Specs
Sambungan Bluetooth v4.2
Bateri 130 mAh; diberi nilai selama 9 jam main balik
Pemandu 14mm
IP Rating IPX5 Splashproof
Julat Kekerapan 20Hz – 20kHz
Kepekaan 110 ± 3 dB
Harga Rs. 1,599
Reka Bentuk dan Bina

Fon telinga Bluetooth Terbaik Di bawah Rs. 1,500? Noise TuneELITE Review

Fon telinga Bluetooth Terbaik Di bawah Rs. 1,500 Noise TuneELITE Review

Setakat faktor bentuk yang berkenaan, TuneELITE adalah fon telinga Bluetooth jalur lebar anda yang baik-baik saja. TuneELITE berjaya menjauhkan diri, dan saya tidak mendapati diri saya mahu mengambilnya setiap kali saya berhenti mendengar muzik. Sebahagian daripada itu adalah kerana fon telinga tidak terlalu ‘di luar’ apabila anda mempunyai mereka di sekitar leher anda, dan kemudian ada fakta bahawa TuneELITE datang dengan earbuds magnetik, jadi apabila mereka tergantung di leher anda mereka hanya snap bersama-sama, bukannya mendapatkan seluruh tempat. Saya sukakannya.Pembina juga terasa kukuh, dan walaupun ia tidak jauh dari apa yang anda akan mendapat pada telinga Bluetooth mahal, ia sebenarnya lebih baik dari apa yang anda akan dapati pada kebanyakan telinga Bluetooth dalam julat harga ini, yang mengagumkan. Ia adalah bahan plastik getah, atau sekurang-kurangnya itulah yang dirasakannya, dan satu-satunya perkara yang saya tidak suka tentang fon telinga ini, sejauh reka bentuk dan binaan itu adalah perkara yang sangat berkilat di bahagian kiri neckband yang memegang logo ‘Noise’. Ia bukan pemecah perjanjian, tetapi saya fikir Bunyi bising boleh pergi dengan penjenamaan yang lebih halus pada fon telinga ini pasti.Dalam setiap cara yang lain, TuneELITE adalah sepasang fon telinga Bluetooth yang direka dengan kukuh dan teguh yang saya suka.

Keselesaan dan Fit
Jika terdapat satu tempat di mana saya merasakan bahawa TuneELITE mungkin lebih baik, ini adalah perkara ini. Lihat, segala-galanya mengenai keselesaan dan kesesuaian fon telinga ini adalah baik-baik saja. Rantai leher itu ringan, dan tidak melantun ketika anda berjalan, yang bagus, tetapi earbuds silikon adalah tempat saya mempunyai kebimbangan saya.

keselesaan tunnelite bunyi patut
Mereka bukanlah earbud yang paling lembut di luar sana; sebenarnya, mereka sangat keras dan kasar kepada sentuhan. Itulah sebabnya memakai fon telinga ini lebih lama daripada beberapa jam boleh menjadi agak menyakitkan.

Selain masalah yang aneh ini, Noise TuneELITE adalah sepasang earphone Bluetooth yang sangat baik dan jika anda memilih untuk membeli set alat dengar telinga pihak ketiga untuk mereka, anda sudah bersedia untuk berjam-jam dan jam pengalaman muzik yang hebat.

Kualiti Audio
Datang ke salah satu aspek yang paling penting dari mana-mana sepasang fon telinga atau fon kepala yang akan anda beli – kualiti audio. Kebisingan telah menghantar telinga fon telinga secara konsisten untuk seketika sekarang, jadi jangkaan saya dari ini adalah tinggi untuk bermula, tetapi telinga telinga lebih baik daripada jangkaan saya.Sebagai permulaan, fon telinga ini boleh menjadi sangat kuat, tidak selesa dengan kuat yang saya katakan, memandangkan ini adalah earphone di-telinga sehingga bunyi terus letupan ke telinga telinga anda. Walau bagaimanapun, jika anda seorang penggemar mendengar muzik keras, ini tidak akan mengecewakan anda. Tambahan lagi, audio dari TuneELITE tidak akan menyimpang walaupun pada jumlah maksimum, yang merupakan isu yang saya perhatikan dalam banyak fon telinga yang sama dengan harga yang sama. Dengan TuneLITE, anda boleh mendengar muzik pada tahap yang rendah, atau setinggi mana yang anda suka, dan kualiti tidak merosot; ternyata, sekurang-kurangnya.Bass juga mendalam, yang menjadikan fon telinga ini hebat untuk mendengar muzik bass-berat, tetapi walaupun dengan bass berat, earphone mempunyai output treble yang sangat baik juga, jadi walaupun anda bukan satu untuk bass berat muzik, fon telinga ini akan sangat baik untuk anda juga.

Seperti yang saya katakan, Kebisingan telah secara konsisten menolak fon telinga yang hebat pada harga yang berpatutan, dan sepertinya dengan TuneELITE, coretan syarikat itu berterusan. Secara peribadi, saya sangat suka kualiti bunyi dari earphone ini. Walaupun dibandingkan dengan dua fon telinga Bluetooth yang sangat hebat di luar sana sekarang – Mi Bluetooth Earphone, dan boAt Rockerz 255, Noise TuneELITE dengan mudah dapat memegang sendiri. Benar, bass lebih berat pada boAt Rockerz 255, dan kejelasan kelihatan sedikit lebih baik pada telinga Mi Mi, tetapi hanya sedikit, dan selain itu, Noise TuneELITE adalah satu pakej yang hebat.

Kesambungan
Dari segi penyambungan, Noise TuneELITE menggunakan Bluetooth v4.2 yang baik, dan cukup banyak standard pada fon telinga Bluetooth dalam julat harga ini. Walau bagaimanapun, satu perkara yang hilang di sini adalah sokongan untuk Qualcomm’s a

ptX HD, jadi walaupun kualiti audio pada fon telinga ini luar biasa, dan benar-benar agak mengagumkan, ia akan lebih baik jika fon telinga ini menyokong aptX. Plus, ia juga akan membantu dengan kestabilan Bluetooth.

Berbicara tentang kestabilan Bluetooth, walaupun tanpa sokongan untuk aptX, Noise TuneELITE mengekalkan sambungan yang cukup kuat dan stabil dengan peranti hos, dan 10m jarak sambungan yang dituntut hampir sampai ke titik. Saya telah banyak kali meninggalkan telefon saya di atas meja ruang tamu dan berjalan-jalan di rumah dengan telinga-telinga ini dipasang, dan bunyi itu tidak benar-benar mengganggu walaupun anda meninggalkan bilik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *